Brand

JL'aerolínia oferirà més de 150 rutes des de Barcelona durant la temporada vine

independencia de kosovo

Vueling connectarà l'aeroport de Barcelona-El Prat amb Eindhoven, Maastricht, Leeds, Liverpool, Newcastle, Riga i Vilna a partir d'estiu de 2016. El president de Vueling, Álex Cruz, ha destacat en una roda de premsa aquest dilluns que aquest programa de noves connexions confirma que Vueling es troba en la seva setena temporada d'expansió i que oferirà més de 150 rutes des de la seva base principal de Barcelona. De cara a la temporada d'hivern, l'aerolínia oferirà 112 rutes, entre les que destaquen com a novetats Accra, Bari, Basilea, Birmingham, Dakar, Dublín, Edimburg, Ginebra, Malta, Manchester i Rotterdam. .

Igualment, La companyia aèria incrementarà les freqüències de la ruta Barcelona-Palma de Mallorca fins a les 10 connexions diàries i de la ruta Barcelona-Menorca, amb un total de 4 connexions diàries. Per fer front a aquest creixement de l'oferta, Cruz ha avançat que Vueling contractarà 200 nous copilots de cara al proper any, a més d'adquirir nous avions dels models Airbus A319 i Airbus A321, el més gran de la seva flota i que permet una capacitat total de 220 passatgers.

A nivell de trànsit, el president de Vueling ha assenyalat que l'aerolínia acaba de tancar un mes d'agost “històric” en nombre passatgers. La companyia catalana ha transportat 1,8 milions de passatgers des de l'aeroport de Barcelona-El Prat. Aquesta xifra representa un 40% del tràfic total de la instal·lació pratenca, que el darrer agost va registrar el seu rècord històric amb4,4 milions de passatgers transportats.

Entre els mesos de juny i setembre, la companyia ha operat més de 60.000 vols, el que representa un volum diari de 700 aterraments i enlairaments en els 160 aeroports que opera. Segons Cruz, Vueling continuarà desenvolupant el seu segon hub de l'aeroport de Roma-Fiumicino i afegirà noves rutes en mercats “més madurs” com França. A nivell espanyol, l'aerolínia transporta a un de cada tres passatgers de vols domèstics.

Durant la roda de premsa, Cruz ha presentat el nou director comercial de Vueling, David García Blancas. Blancas ha exposat que l'aerolínia ha iniciat una nova política d'atenció al client, que tindrà per lema Nou destí: satisfacció client. La nova estratègia es basa en millorar la informació personal als aeroports, millorar el desenvolupament de les eines tecnològiques a disposició de l'usuari i oferir més avantatges als clients habituals.

El Punt Avui"